Uitdekeukenvanfatima

​​​​​​​​​Word fan van Uitdekeukenvanfatima! 

Als fan van Uitdekeukenvanfatima kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Fatima graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

SPLENDA Stevia Fatima visual
SPLENDA Stevia Fatima visual

SPLENDA #SPLENDAswap

Houd jij van lekker eten, maar wil je minderen met suiker? Geniet dan van de volle én zoete smaak van SPLENDA Stevia. Dit ultieme alternatief voor suiker bevat weinig calorieën, geen toegevoegde smaakstoffen en is hittebestendig! Dé easy swap naar een suikervrij leven! Ideaal voor in je taart, cake of koekjesbeslag. Of wat dacht je van koffie, thee of een smoothie? 

Wil jij net als ik heerlijke recepten maken met SPLENDA Stevia? Dat kan als je in Nederland woont! Geef je snel op. De fan met de leukste creaties maakt namelijk kans op een prijs, hou je dus zeker niet in en maak er wat gaafs van. Doe je mee? 

Wanneer je geselecteerd bent, krijg je een mail toegestuurd om te bevestigen en natuurlijk een geweldig SPLENDA Stevia pakket thuisgestuurd zodat jij snel aan de slag kunt met de opdrachten. Let op! Je gaat de strijd aan met fans van andere influencers.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!